VORMSELCATECHESE: TWEEMAAL TERUGBLIKKEN EN EEN KEER VOORUITKIJKEN

TERUGBLIK ASWOENSDAGVIERING KERK BLAASVELD

Op Aswoensdag 1 maart 2017 werd om 19 uur voor de gelovigen van Groot-Willebroek een asoplegging aangeboden in de kerk te Blaasveld. De kandidaat-vormelingen uit de vier plaatselijke geloofsgemeenschappen Willebroek, Blaasveld, Tisselt en Heindonk waren aanwezig en hadden een eigen inbreng.

Voor deze bijzondere gelegenheid zongen de samengevoegde kerkkoren van Blaasveld en Tisselt mooie en aangepaste liederen.

Hierbij een impressie van dit “ingetogen-samen-vieren” met als gedachte:

“Tot stof en as zult gij wederkeren”.

aswoensdagterugblik

TERUGBLIK CATECHESEWEEKEND HINGENE

Op 18-19 maart gingen de vormelingen van Willebroek en Tisselt met hun catechisten op catecheseweekend naar het Laathof te Hingene. Ondanks de regen werd het een warme en leuke tweedaagse die de groep alweer een stap dichter bij het vormsel brengt. En… beelden vertellen meer dan woorden..

F4843C14

ZATERDAG 22 APRIL – KRUISJESVIERING

Het vormsel komt dichterbij, nog een belangrijke halte op de weg er naar toe, is de kruisjesviering op zaterdag 22 april om 18 uur in de kerk van Tisselt. Na de viering is er een feestelijke receptie voor vormelingen, ouders, broers en zussen.