VERENIGING IN DE KIJKER – 80 JAARCHIROWILLEBROEK!

   

Chiromeisjes Willebroek en Chiro Sint-Jef bestaan binnenkort 80 jaar! En dit moet gevierd. Startdag van het feestjaar is zaterdag 7 oktober: een familiewandeling, een dropping, een kamprestaurant in Kasterlee. Zaterdag 4 november: reünie in de Gemeentelijke Schouwburg van Willebroek.

 

         

ZATERDAG 7 OKTOBER – START 80JAARCHIROWILLEBROEK!

     

Beste Chiro-sympathisanten,

Chiromeisjes Willebroek en Chiro Sint-Jef bestaan binnenkort 80 jaar.

Om deze heugelijke gebeurtenis te vieren en in stijl te starten, openen we het feestjaar met een leuke combi-activiteit voor alle leeftijden, namelijk een Familiewandeling onder begeleiding van een erkend gids en een Dropping in onze vertrouwde bosrijke omgeving van Kasterlee. Na de familiewandeling kan u plaatsnemen in ons kamprestaurant en uiteraard kunnen de deelnemers van de dropping hier ook de nodige krachten komen opdoen voor hun vertrek. Avonturiers staat het vrij om te gaan voor beide activiteiten!

     

Familiewandeling – Praktische info

Het vertrek is voorzien om 14:30 aan vakantiehuis Sint-Lutgardis, beter gekend als ’t Huizeke. Adres: Boskabouterpad 1 te 2460 Kasterlee.

Gelieve tegen 14:00 aanwezig te zijn.

Onderweg zal er een gratis drankje voorzien worden.

Het is een tocht van ongeveer 7 km en aankomst is voorzien omstreeks 17:30 in ’t Huizeke.

Deelnameprijs: € 3 per persoon / € 2 per kind (tot 12 jaar)

Inschrijven doe je voor 16 september 2017 via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

Voor kinderen tussen 6 en 12 is er ook een alternatieve kidswandeling voorzien onder begeleiding van de leiding van Chiromeisjes Willebroek en Chiro Sint-Jef.

 

Kamprestaurant – Praktische info

Na de wandeling en/of voor de dropping kan je terecht in ons kamprestaurant.

Hier serveren we de heerlijkste friet met stoofvlees of een curryworst of veggieburger tegen democratische prijzen.

Openingsuren: van 17:30 tot 20:00

     

Dropping – Praktische info

Vertrekken kan je tussen 20:00 en 22:00.

Vertrekpunt is eveneens Boskabouterpad 1 te 2460 Kasterlee.

Ploegen bestaan uit maximum 6 personen en hebben minstens één volwassene als begeleider en de andere ploegleden hebben een minimum leeftijd van 12 jaar.

Deelnameprijs: € 40 per ploeg

Inschrijven doe je voor 16 september 2017 via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

Om je in te schrijven of indien vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via gsmnummer 0477 57 41 08.

Laat ons samen op een sportieve manier dit feestjaar in gang stappen!

   

Feestelijke groeten, Chiromeisjes Willebroek en Chiro Sint-Jef.

       

ZATERDAG 4 NOVEMBER - 80-JARIGE REUNIE CHIRO WILLEBROEK

   

Naar aanleiding van het 80-jarig bestaan van Chiro Willebroek organiseert de huidige leiding een reünie voor iedereen die ooit mee in onze Chiro heeft gezeten, zowel lid als leiding! Iedereen is welkom op 4/11/2017 in de gemeentelijke schouwburg, A. Van Landeghemstraat 101 vanaf 19:30 uur.

 

Het evenement is voorzien van een hapje en een drankje aan degelijke prijzen en er zal een fotoreportage te zien zijn die onze 80-jarige Chiro in beeld brengt. Hebt u zelf nog oude foto’s of iets dat ons van pas zou kunnen komen, aarzel dan niet om ons te contacteren! Indien u contacten hebt met oud-leden of oud-leiding die we misschien vergeten zijn, gelieve deze boodschap door te geven of ons een mailtje te sturen met de contactgegevens. Dit kan via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u geïnteresseerd bent om te komen en verdere informatie wenst te ontvangen, stuur dan een mailtje en dan houden we je op de hoogte.

We hopen op een grote opkomst om op deze manier de generaties bij elkaar te brengen en oude kennissen nog eens te herenigen.

Hopelijk tot dan!

   

Leiding Chiro Willebroek

 

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries