ZATERDAG 21 OKTOBER – JAKOBUS, ZOON VAN DE DONDER - WOORDTHEATER MET VERTELLING EN MUZIEK

Van harte uitgenodigd op een boeiende voorstelling waarin Luc Devisscher de apostel Jakobus weer tot leven brengt.

Jacobus Maior of Jakobus de Meerdere en zijn broer Johannes kregen van Jezus de bijnaam ‘Donderzonen’. Dit verwijst wellicht naar hun temperament. Jakobus is de enige apostel van wie de marteldood in het Nieuwe Testament vermeld wordt. Volgens de overlevering werd zijn lichaam overgebracht naar Santiago de Compostella. Wie was deze man en hoe leeft hij vandaag verder?

Organisatie : Decanaat Klein-Brabant

Wanneer? zaterdag 21 oktober 2017 om 20 uur

Waar? Sint-Janskerk, Oppuursdorp 15, 2890 Oppuurs (Sint-Amands)

Inkom : € 5 euro. Kaarten zijn te verkrijgen via het parochiesecretariaat van Willebroek of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.