12 + 2! KENNISMAKINGSABONNEMENT Kerk & Leven

Kennismakingsabonnement Kerk & Leven = 12 maanden 2018 betalen + november en december 2017 gratis!

Week na week brengt Kerk & Leven grote en kleine verhalen over mensen op zoek naar zingeving, mensen die de handen uit de mouwen steken, die stimuleren en inspireren, die nadenken over geloof en leven. Mensen uit uw lokale geloofsgemeenschap en mensen uit alle windstreken in binnen- en buitenland. Van dorp tot Vaticaan, van noord tot zuid. Wonderlijke mensen vindt u overal. Aan u om dit te ontdekken in dit weekblad.

In elk nummer leest u bovendien over het leven onder de kerktorens van Blaasveld, Heindonk, Tisselt en Willebroek zelf. We houden u ook op de hoogte van boeiende initiatieven in ons dekenaat Klein-Brabant.

Een jaarabonnement kost 38€ en kan overgemaakt worden op rekeningnummer BE51 29301836 2862 met vermelding 'abonnement voor parochieblad – 12+2'. Deze actie loopt tot 15 november. Wees er vlug bij en mis de 9 gratis nummers niet!

Om de goesting aan te scherpen, kan u in de rubriek actualiteit 2 recente artikels lezen, geplukt uit de laatste edities van Kerk & Leven