ZATERDAG 4 EN ZONDAG 5 NOVEMBER - CHRISTUS KONINGFEEST CHIRO

4 november: Christuskoningviering Chiro VITA en Chiro Instuif Blaasveld  - 19u Christuskoninggebedsviering in de Sint-Amanduskerk

5 november: Christuskoningfeest Chiro Tisselt  -  10u viering in Sint-Jan de Doperkerk, gevolgd maaltijd en spelnamiddag

ZONDAG 5 NOVEMBER – SINT-HUBERTUSVIERING 39STE EDITIE

11u Sint-Amanduskerk

Op zondag 5 november 2017 heeft om 11 uur in de kerk te Blaasveld de traditionele Sint-Hubertusviering plaats. Na deze gebedsviering gebeurt de zegening van de dieren vóór de kerk op de Mechelsesteenweg. De jachthoornkring The Greenfields begeleidt het ganse evenement.

ZATERDAG 11 NOVEMBER – STILSTAAN BIJ OORLOG

9.30u Heindonk – Wapenstilstandsviering op het kerkhof te Heindonk bij het graf van Jozef Doms. We herdenken alle gesneuvelden van oorlogen en heel speciaal de 5 soldaten van Heindonk.

11u Sint-Amanduskerk - Vredesviering. De traditie om oud-strijders en gesneuvelden van de twee wereldoorlogen te gedenken gebeurt met een vredesviering om 10 uur in de kerk. Na de viering volgt de huldiging op het kerkhof.

DONDERDAG 16 NOVEMBER – WALT BOSMANS, KAMERS VOL LIEFDE

20.15u Kapel De Rank, August Van Landeghemstraat 115

Theatermonoloog, verslag van een zoektocht van een man die het leven opnieuw probeert te omarmen na een immens verlies.  Organisatie: CC De Ster

ZATERDAG 18 EN ZONDAG 19 NOVEMBER – MOSSELFEEST BASISSCHOOL SINT-JAN TISSELT