ZONDAG 10 DECEMBER – VIERING MET JEUGDIG TINTJE & SOEP OP DE STOEP

Advent, een tijd van hopen op, van uitkijken naar, van geloven in het licht dat weldra komt...

Spijtig genoeg is dit niet voor iedereen zo.  Voor velen is het een moeilijke periode, een periode van zorgen, van eenzaamheid, van kijken naar hoe andere mensen geld uitgeven om het gezellig te maken terwijl dit voor hen niet lukt, een periode van verdriet ...

Voor mensen in onze eigen buurt probeert Welzijnszorg licht te brengen in de duisternis. Zij willen mensen die het financieel moeilijk hebben, helpen door leuke activiteiten te organiseren zodat ook zij eens zorgeloos kunnen genieten van het leven. Welzijnszorg kan dit niet alleen en doet een oproep bij iedereen om geld in te zamelen door het organiseren van een ‘Soep op de Stoep’actie.

Met de vormelingen van onze parochie proberen we ons steentje bij te dragen. De vormelingen van Willebroek en Tisselt organiseren een ‘Soep op de Stoep’actie op zondag 10 december aansluitend op de viering met jeugdig tintje van 11uur. De soep die de vormelingen  zaterdagvoormiddag 9 december maken zullen ze op zondag tegen 12 uur in de Sint-Niklaaskerk aanbieden in ruil voor een vrije bijdrage. Hopelijk kan ze vele harten verwarmen.                        

 

Wil jij ook steunen? Graag tot 10 december om 12 uur in de Sint-Niklaaskerk.

  

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries