UITNODIGING VIERING JEUGDIG TINTJE

Het is weer zover ... op zondag 9 september is de viering met jeugdig tintje (VJT) aan haar nieuwe werkjaar toe.

 

Iedereen van harte welkom in deze maandelijkse viering waar we alles wat meer op kindermaat brengen! Dat betekent dat de kinderen krijgen de kans om actief deel te nemen, ieder op zijn/haar manier. Het ene kind leest graag iets voor, het andere kind brengt liever iets naar voren. Nog een ander kind wil liever een bijbelprent inkleuren,  in een kinderbijbel bladeren of gewoon kijken en het hele gebeuren in zich opnemen....  Tijdens de belangrijke momenten van de viering nodigt de priester hen uit om rond het altaar alles van dichtbij te beleven.

 

Op deze manier bieden we hen de kans om te voelen wat geloven zoal kan betekenen: een moment om even stil te staan, samen te komen met anderen om samen te bidden en te zingen terwijl we dank zeggen voor wat we krijgen in het leven of nieuwe kansen vragen als we fouten maken. We maken goede voornemens en vragen hulp aan God om ons daarbij te helpen. Zo stappen we de viering uit met een propere lei en gaan we vol goede moed de nieuwe week tegemoet gesterkt door Jezus’ voorbeeld.

 

De vieringen zijn zeker een aanrader voor kinderen in de voorbereiding naar de eerste communie of het vormsel. Hopelijk tot binnenkort ! 

 

 

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries