DINSDAG 8 OKTOBER - ALS HET MIS IS IN DE KERK - 20 u. KERK OPPUURS

Ook dit werkjaar gaan we verder met deze vorming voor iedereen die interesse heeft in liturgie.

Of je nu lector bent, voorganger, geïnteresseerde kerkganger, zanger of welke taak dan ook opneemt: iedereen is welkom om de rijkdom van de liturgie te ontdekken!

Op dinsdag 8 oktober bijten Luc Van Hilst (pastoor van Scherpenheuvel) en Geert Narinx (jonge seminarist die stage loopt in Scherpenheuvel) de spits af.

Vanuit de titel "God heet ons welkom in zijn huis" hebben ze het over de liturgische ruimte als uitdrukking van Gods gastvrijheid.

Er is niet alleen tijd voorzien voor de inhoudelijke inbreng van deze twee. Ook onze eigen ervaring en uitwisseling krijgen een plaatsje.

De vorming gaat door in de kerk van Oppuurs en start om 20.00 uur.

Ze wordt gratis aangeboden, maar graag een seintje, zodat we voldoende nota's kunnen voorzien Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.