DE (HER)ABONNERING 'KERK & LEVEN'

'

Oktober is het moment om u uit te nodigen uw abonnement op het parochieblad te hernieuwen.

Een jaarabonnement voor het komende jaar 2020 kost 41€ . Alweer 1€ prijsverhoging zal u zuchten... Niet ons initiatief, maar een prijsverhoging opgelegd door Halewijn, de uitgeverij van Kerk & Leven. Stijgende loon- en portkosten, materiaal en machines die er niet goedkoper op worden, liggen aan de basis van die bijna jaarlijkse verhogingen. Hopelijk weerhoudt dit u niet om uw abonnement te vernieuwen?

Zetten we even de aantrekkelijke kantjes van het krantje op een rij:

Kerk & Leven houdt u via de eerste vier pagina's wekelijks op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de parochie Willebroek. In elk nummer leest u over het kerkelijk leven in Blaasveld, Heindonk, Tisselt en Willebroek zelf.

Als toemaatje bericht het over boeiende initiatieven in onze onmiddellijke buurt: Bornem, Puurs-Sint-Amands, Mechelen.

Week na week brengt Kerk & Leven grote en kleine verhalen over mensen op zoek naar zingeving, mensen die de handen uit de mouwen steken, die stimuleren en inspireren, die nadenken over geloof en leven. Mensen uit uw regio en mensen uit alle windstreken in binnen- en buitenland. Van kerktoren tot Vaticaan, van noord tot zuid. Week na week op zoek naar alles wat echt van waarde is, zowel binnen de kerk als daarbuiten.

Kortom: een wekelijkse dosis zingeving en leesplezier voor nog steeds minder dan 1€ per nummer!

U ontvangt kortelings een betalingsuitnodiging met alle gegevens om de hernieuwing van uw abonnement in orde te maken.

Nieuw abonnement? Graag. In dit geval volstaat een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tav Jacqueline Peeters om het abonnement voor 2020 in orde te brengen.

We hopen ten zeerste dat het blad ook in 2020 in uw brievenbus welkom is.

Wil u de werking van uw vereniging in de verf zetten, een activiteit aankondigen, een oproep publiceren?

Graag! Bezorg ons uw tekst via het mailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lever uw tekst met of zonder beeldmateriaal 10 dagen voor het verschijnen in, dus uiterlijk op maandag binnen voor de het parochieblad dat de week daarop op woensdag verschijnt.