DE (HER)ABONNERING 'KERK & LEVEN'

Week na week brengt Kerk & Leven grote en kleine verhalen over mensen op zoek naar zingeving, mensen die de handen uit de mouwens steken, die stimuleren en inspireren, die nadenken over geloof en leven. Mensen uit uw lokale geloofsgemeenschap en mensen uit alle windstreken in binnen- en buitenland. Van kerktoren tot Vaticaan, van noord tot zuid. Wonderlijke mensen vindt u overal.

Daarnaast is Kerk & Leven hét interessante blad om het reilen en zeilen van de eengemaakte parochie Willebroek te volgen.  In elk nummer leest u over het kerkelijke leven in  Blaasveld, Heindonk en Tisselt en Willebroek zelf. We houden u ook op de hoogte van boeiende initiatieven in ons dekenaat Klein-Brabant (Bornem- Puurs- Sint-Amands-Willebroek).

Een jaarabonnement kost 40€ en kan overgemaakt worden op rekeningnummer BE51 29301836 2862 met vermelding 'abonnement voor parochieblad'.

Gelieve ten laatste te betalen voor 10 december 2018 als u geen enkel nummer van 2019 wil missen!

Wil u de werking van uw vereniging in de verf zetten, een activiteit aankondigen, een oproep publiceren?

Graag! Bezorg ons uw tekst via het mailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lever uw tekst met of zonder beeldmateriaal 10 dagen voor het verschijnen in, dus uiterlijk op maandag binnen voor de het parochieblad dat de week daarop op woensdag verschijnt.